Zapraszamy na zabawę sylwestrową do Dworu Podstolice. Zobacz, co zaserwujemy

 

Menu Sylwestrowe :

Przystawka: pasztet z królika pieczony w cieście filo z musem z owoców leśnych

– krem z topinambury z oliwą truflową, chipem z boczku i jarmużu

– krem kurkowy

Danie główne: 2,5 porcji na osobę

– pieczone polędwiczki w sosie z zielonego pieprzu

– kurczak z rusztu z farszem węgierskim i ciastem francuskim

– sandacz z pieczonymi warzywami i sosem holenderskim

– zrazy wołowe

– pieczona kaczka z jabłkiem i żurawiną

Dodatki:

-kalibrowane ziemniaki z kminkiem, gnocchi z szałwią i parmezanem, frytki z batatów, pure z grochu i zielonego groszku, modra kapusta, bukiet surówek, mix sałat

Ciasto: 2 porcję na osobę (3 rodzaje):

brownie, sernik, galaretka z owocami i biszkoptem

Zimny bufet: 3 porcje na osobę plus sałatka 1,5 porcji na osobę

– terina drobiowa ze szpinakiem

-półmisek pieczonych mięs z żurawiną i ćwikłą

– galaretki drobiowe i wieprzowe

– schab nadziewany masą chrzanową i szczypiorkiem

-tatar wołowy

– łosoś wędzony z serem ricotta

sałatki cezar, nicejska, capresse

Kolacja: barszcz czysty

-pieczona golonka po bawarsku

– luzowane udko z kurczaka

– wołowina po burgundzku

dodatki: kapusta kluseczki pół francuskie, pieczone ziemniaki z twarożkiem czosnkowym, sałatka colesław,

W cenie: soki i woda, bufet z kawą i herbatą bez ograniczeń, szampan i pokaz fajerwerków

Istnieje możliwość przygotowania menu dla wegetariański i wegan

Możliwość zakupu alkoholu

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *